Fjärde dagen..


Nu har jag varit magsjuk måndag-tisdag-onsdag och idag, torsdag. 
Tisdag var en mellan dag, det var ganska lugnt. Fast jag fick inte behålla något. 
 
Onsdagen ligger och tävlar om första pris i "Värsta dagen i mitt liv!", jag fick inte behålla något alls och jag var så törstig, SÅ törstig. Men så fort jag drack vatten fick jag så jävla ont i magen.
Jag skickade sambon för att köpa proviva, blåbärssoppa och rostmackor. (För tydligen är det stoppande).
 
Provivan fick jag i mig, ingen blåbärssoppa. När det var kväll så hade jag SÅÅ ont i magen att jag grät, jag var hukad över hinken och grät, visste inte vad jag skulle göra för det gjorde så ont. 
 
Sen känner jag hur det trycker på igen och jag spyr igen. Jag vet inte vad som hände, men smärtan försvann och jag somnade alldeles utmattad efter det, med huvudet i fotändan, taklampan på och tv'n igång.
 
Idag mår jag bättre, jag vaknade super hungrig och tryckte i mig 4 mackor!?! Var kanske inte så smart, för magen har varit liiite orolig sen dess. Kan inte riktigt dricka vatten än, för då får jag ont i magen igen. Men jag har fått i mig 2 glas med nyponsoppa! :) 
 
 
Och imorgon flyttar jag. Jag har varit tvungen att skjutit upp flytten hela veckan, eftersom jag har varit sjuk. Men måste åka imorgon, hur jag än mår, eftersom jag har lovat brorsan att följa med på Mora Träsk och han har redan beställt biljett åt mig. 
 
Det här var inget fräscht inlägg, det förstår jag. Men ja, jag har varit magsjuk och jag ville berätta om min helvetesupplevelse. 
 
Godnatt, eller nått.



Jävla skit dag.


Jag kom hem igår, igår. Jag skulle bara åka tillbaka till lägenheten för att packa ner min kläder och bra-att-ha-saker för att sen flytta imorgon. 
 
Hade jätte ont i musklerna igår, eftersom jag stressar och spänner mig så ofantligt mycket.
Så jag badade och gud var skönt det var. 
 
Idag mådde jag lite knasigt, jag hade ingen matlust trots att jag var lite lite hungrig. Sen så fort jag drack ett glas vatten fick jag JÄTTE ont i magen och jag frös extremt mycket. 
Hade jag inte varit så fokuserad på flytten och stressad så hade jag nog fan märkt dom här signalerna. Men inte då! 
 
Jag äter middag och innan jag ens har hunnit igenom halva min potion så känner jag hur det trycker på i halsen, jag kutar till toaletten och sen kräks jag upp allt. All mat, allt vatten och blä.
 
Jag har inte varit magsjuk på detta sättet på FLERA år. Dom senaste 10 åren eller så, har jag bara kräkts om jag varit riktigt full. 
 
Och det är inte roligt.. 
Inte roligt alls. Jag har fortfarande ont i magen, har hög feber och försöker smutta lite vatten då och då för att iaf ha någon vätska i kroppen.
 
 
Dagens låt; Avantasia - Farewell


RSS 2.0