Spiralen från helvetet..

 
Jag jobbade på fredag morgon, sen var jag ledig och såg fram emot att få ta det lugnt hela helgen och mysa.
Eftermiddagen flöt på, jag köpte en skit snygg klänning och en "bh" (vet inte vad jag ska kalla det) och gick hem.
 
Jag skickade karln för att fara iväg och handla, i samma veva som jag pratadde med honom stack det till som en kniv i livmodern och jag skrek till, vart paff och började fundera om det var mensvärk.
Men det kändes inte som mensvärk, det gjorde så ont att jag bara ville gråta och kräkas. Det spelade ingen roll hur jag låg/satt eller stod. Smärtan var ihärdig och extrem. Efter några timmar gav jag upp, jag kände att nu orkar jag inte mer. 
 
Så jag ringde sjukvårdsrådgivningen som tyckte jag skulle till akuten eftersom det kunde vara en inflammation i livmodern. (Jag berättade för henne att jag hade bytt spiral den tredje december) och tydligen kunde det ha blivit en liten skada som sen blev en inflammation.
 
Jag fick sjukresa med taxi till sjukhuset, eftersom jag kunde då fan inte gå dom 3 km som det är. 
När jag väl kom till akuten vart jag så snopen över hur fort det gick. Dom tog proverna så fort som möjligt och sen kom gynekologen och hämtade mig. 
 
Efter mycket sökandes på ultraljudet säger hon "spiralen sitter som den ska".. Efter 2 minuter utbrister hon "men  vadfan? Den sitter inte alls som den ska"
 
Då har spiralen glidit och hamnat på sniskan, den satt där den ABSOLUT INTE ska sitta, på en väldigt väldigt känslig del av livmodern, det var därför smärtan var så akut. Den gled och fastnade på snedden där nere. Hon drog ut den och det gjorde inte alls ont, eftersom den var nästan ute. 
 
Fick tabletter för smärtan och fick åka hem, med ångesten som fortfarande hänger över huvudet.
 
Jag måste sätta in en ny.
 
 

Oh, the horror...

 
Då har jag jobbat hela julen, lite ledsen över att jag inte får vara med min familj något! 
Eftersom jag jobbar imorgon och övermorgon också. Sen har jag bara fått massa tack-sms hela dagen, men inga julisar själv! Förutom en burk som stod på jobbet med mitt namn på! 
 
Då har gulliga Fru Roos gett mig en julklapp där hon skrivit "illa, jag mår illa, för att Bente som jag gilla ska flytta från stan, fy fan, fy fan. Men jag hämnas om jag lämnas ensam utan dig. Jag lägger en pizza ifrån mig."
Hmm, vad kan den burken innehålla?? 
 
Jo, dumlegodisar, ett till gulligt meddelande och presentkort på pizzerian! Haha :D 
 
När jag väl kom hem, såg jag en nyckel på hallmattan, "Hm, ramlade den ur min ficka när jag gick? Men.. Jag använder inte extranyckeln!" Eftersom jag pratar med mamma så utbrister jag till henne "NÅGON HAR VARIT I MIN LÄGENHET! Hmm, någon med nyckel?" Detta är skumt..
Jag går längre in i lägenheten för att se en julklappspåse på bordet och en ask proppad med kakor?! Nu är jag ännu mer förvirrad.. Tittar på julisarna och inser att det är från mina svärföräldrar etc. Ringer karln och frågar "Lust att berätta för mig vem som har varit i vår stökiga lägenhet?" Till slut klämmer han ur sig att han skickade sin bror hit för att överraska mig :D 
 
 
Ibland blir man riktigt glad och varm inombords. Detta visade sig bli en helt underbar jul <3




Pussel och songPOP.


Hade fan ingen aning om att jag skulle bli så beroende utav songPOP, men faaan vad det är kul!
Sen att jag spelar med brorsan mest, gör saken ännu roligare! 
 
Eftersom helgens planer blev ändrade, så har jag lagt pussel, karln kom hem och vi la pussel ilag! Fy fan vad vi är bra!! Imorgon ska jag till kramfors för mötet, hoppas bara jag hittar dit jag ska! Hahah! Sen så åker jag hem och mamma kommer och hämtar mig på eftermiddagen! 
 
Ska bli så skönt att åka hem till mami <3 
Glömma alla mina bekymmer och mysa innan jobbhelgen börjar! :) 
 
 
Ni får ha det så bra! Spelar ni songPOP så hojta till! 
 
 
Pusshaj! 
 
 

Vi flyttar faktiskt snart...


Tiden går så fort när man inte tänker på det. 
Nu kommer jag ha fullt upp dom närmaste dagarna. På måndag ska jag kuta och hämta massa saker, tisdag ska jag till kramfors för ett möte för att sen skynda mig hem och åka till mams. Åka tillbaka till lägenheten den 23, för att jobba 24-25-26, ledig 27 jobbar sen igen 28 och nyår.
 
På nyår kommer mamma och hämtar mig och karln för att jag ska få fira lite "jul" med pappa. 
 
Sen flyttar vi.. Efter nyår kommer jag bara att åka till lägenheten för att städa ur den och inget mer. Jag börjar jobba i början av Januari så jag har inte så mycket tid för att pilla på. Vi flyttar till min bror redan i Januari och vi flyttar in i nya lägenheten i februari. 
 
Ojojoj...




Armstrong...


Om jag finge lyssna på Louis Armstrong varje dag, varje minut av mitt liv. Så skulle jag vara lycklig.


Brum brum..


Här går det undan, har kört mycket idag och kommer köra mycket imorgon. På måndag ska jag till vårdcentralen, är faktiskt jävligt nervös.

Här har man lekt med tvillingarna, smitit upp på rummet och sovit en stund (tror man börjar bli gammal), sytt lite och "bäst" av allt. Klippt mig själv i fingret. Det kan jag LOVA inte är skönt, sen att man måste tygla sitt språk eftersom det finns två papegojor här så pep jag bara till, gick ner om blev omplåstrad av svärmor. Det är ganska mysigt att bli omplåstrad ^^

Nu ska jag mysa ner under filten och titta på polis skolan!

Pusshaj!



RSS 2.0