Hmm...


Hmm, jag vet inte riktigt vad jag tycker. Hmm..
 
IALLAFULLAFALL! 
Jag jobbar fortfarande på som ett as, är knappt hemma och har väldigt lite tid med matlagning och ätning. 
Har dock insett att jag måste skärpa till mig och äta mer eftersom jag går så JÄVLA mycket och långt. 
 
Imorgon är jag iaf ledig, men då ska jag istället gå till sjukhuset, ta blodvärde, skriva på hälsodeklaration och träffa narkosläkaren.
 
Bestämde också mig för att sälja mig HoM biljett. Var ändå inga vettiga band som skulle komma, och dom man ville se har man sett X antal gånger. Sen så hade brorsan och nyberg redan sålt sina biljetter och jag har ingen annan att gå med. MEN, då ska vi hitta på något annat istället. 
 
Har pratat med min söta rara mamma idag, igår ringde jag IVA för att prata med henne och då var hon lite groggy, idag var hon piggare men hade kräkts hela dagen. Så jag sa godnatt och att jag skulle ringa henne imorgon. 
 
NU, ska jag fika, typ. Sen sova, typ. 
Busy day tomorrow.

Dagens låt; Boiling led - Falconer



Ny lägenhet och jobb.


Ja, det här är faktiskt första gången jag sitter vid datorn sen brorsan hämtade mig.
När jag var hos brorsan var allt underbart, jag hade jätte kul. Läste böcker, myste med allihopa och var allmänt nöjd och glad. 
 
Line sa "elcka 'ej binte". Jag ser nu att det ser jätte skumt ut när jag skriver ner det, men hon sa på REN svenska "Älskar dig Bente". Som att inte det gjorde mitt år. 
 
Sen, efter att vi flyttat in i lägenheten så började jobb hagla in. Långdagar hit, milpromenader dit och en allmänt trött och slut tjej. Hinner knappt fixa något i lägenheten, för när jag väl är ledig så vill jag bara vila och njuta.
På 7 dagar har jag jobbat MER än en heltid och bara varit ledig 1 dag. Snart kan jag säga "På 14 dagar har jag bara varit ledig 1 dag". 
 
Skulle vilja köpa hit hyllorna, till lägenheten. Alla hyllor som ska hit. Jag väntar på två hyllor som jag har beställt med Village.
 
Nu vill jag inte skriva något mer, jag tror inte jag har något mer att säga än så. Jag lägger väl upp nå bilder på lägenheten när den är så gott som gjord.
 
Snart sova, jobb imorgon bitti igen och sen ska jag vara barnvakt åt min lilla ängel.
 
Hejdå!
 
Dagens låt; In the hall of the mountain king - Grieg



RSS 2.0