Mora träsk


Är med min älskade brorsdotter medan bror är hos tandläkaren och eftersom jag är så less på att leka med Barbie så startade jag Mora träsk (älskade dom själv när jag var liten och söt) och självklart ska jag dansa och sjunga med henne! 

Vissa saker känns bara lite fel när man är vuxen, "Brösten fram, brösten bak, brösten fram och skaka lite grann".. Hahaha. Men, hon har kul och jag slipper leka med Barbie, så självklart putar jag ut med brösten och skakar! 

Tumme upp!

Tumme ner... 



En ordinary söndag..


Men inte dålig för det! 
Brorsan kom och hämtade mig, lekte och busade med min älskade brorsdotter (kärleken jag känner för henne går fan inte att beskriva). Dom bjöd på skit god paj, åt tills jag nästan kräktes. Sen blev det kaffe med kaka och soffhäng. Tittade på film och lite avsnitt av saker. Imorgon kanske jag måste vara barnvakt. Så det är egentligen lika bra att jag sover nu. 

 
Jag. I ett jävla nötskal. 

Dagens låt:
Monster magnet - I live behind the clouds





Kallt? Näääääää...


Gick hem ifrån jobbet idag. Det var bara -9 grader men blåste äckligt mycket så det blev jätte kallt och jag hade bara mjukisbrallor på mig. IIIH!

När jag väl kom hem så var låren illröda och jag var genomfrusen. Så nu, med ett sovrum där elementet är trasigt ligger jag i tjocktröja, andra tjockare mjukisbrallor, tjocksockar, dubbeltäcke och en helvetes massa filtar. Nu ska jag sova. Godnatt och snälla värme kom hit nu. Jag fryser. 



Dagens låt: Helloween - Keeper of the seven keys











Mitt 2013..


Flyttade till ny stad, fick underbar kontakt med K&S, började jobba som en gnu, SRF där jag träffade helt underbara människor, midsommar nöje, Norge roadtrip, samboförhållandet sprack, ännu mer jobb, nya vänner, första Uppsala resan på 6 år, In flames på grönan, Barcelona med delar av familjen, Ghost, jobb och lite allmänt kaos. 

Stranda

Ny färg, ny frisyr.

Barcelona

Åt bläckfisk.



Ännu mer ego.

Ghost



Ny färg igen.

Genomtänkt julis.

Nyår

Hård jul.



Tack, 2013 för ett omtumlande år där jag knappt hunnit med mig själv. Nu är du över, jag måste börja lära mig att skriva en 4'a istället för en 3'a och det lär ta hela året. Jag ska prioritera annorlunda, jag ska tänka på mig själv för en gång skull. 

2014, du ska bli mitt år. Inga löften, det blir bara mitt år.






















RSS 2.0