Idag är jag trasig..


Trasig, så inni helvete! 
Vet inte om jag vill erkänna när jag somnade och när jag klev upp.. Men! Jag gör väl det. Först somnade jag 20.00.. Vaknade 22.30 och sträckte på mig. Kändes som att jag hade sovit flera flera timmar... När jag insåg vad klockan var så drack jag lite vatten och la mig igen. Kunde inte hålla mig vaken särskilt länge, ögona gick i kors. Sen vaknade jag 05.30 för att jag hade glömt att stänga av larmet. Inte ens då kunde jag kliva upp. Ögona gick helt allvarligt i kors. Så jag somnade om på en gång och vaknade klockan 10.. Hade jag kunnat så hade jag somnat om. Kände att jag kunde ha sovit hela jävla dagen.. Men ser du det går inte, måste jobba! 

Men, jag känner mig trasig. Har ont i kroppen och det känns som träningsvärk. Skulle inte tacka nej till en liten massage.. 

Jaja, dags att lägga sig och sova då. Ikea roadtrip imorgon. Hoppas jag har fått lönen bara... 

Pusshaj!

Dagens låt:
Misfits - Father



Kort och gott...


Jag gick till jobbet idag och fixade så att lönen kommer imorgon. Är väldigt trött och slut. Min lilla energi jag hade försvann ganska snabbt. Så det blir ett kort inlägg. 

Köpte en Zeunerts julmust och har avnjutit den samtidigt som jag har varit väldigt glad över att jag inte bor granne med fabriken längre.. 

Nu ska jag ta min medicin sen är det natti natti och jag hoppas på en bra dag imorgon. 

Namnam



Dagens låt:
Dropkick murphys - Rose tattoo



Buhu....



Synd om mehehehej... 



Medicinen känns i min kropp, kroppen är redo att sova men hostan gör det nästan omöjligt. Trodde den skulle lugna ner sig också.. 

Buhu, gnäll, gnäll, buhu.. 




Recept, lönespec och hosta...


Jag var duktig idag och tog mig iväg till vårdcentralen efter jobbet.. Chop chop sa det och det visar sig att jag har ett virus. Fick cocillana för att dämpa hostan och att få sova.. Så jag längtar efter en "host-fri" natt... 

När jag väl kom hem så hade jag fått min löne spec. Med heeeeeelt fel lön... 99% av lönen fattas typ. Så ingen sov morgon för mig imorgon, utan det blir till att ringa och skälla på alla det beror på. Sådeså.. 

Jag hatar min hosta och vill vara frisk, nu helst. Jag hatar att dom tabbade sig med min lön och det är bäst för dom att jag får den innan jag ska på Ikea. 


Dagens låt: 
Demonlord - Payback time



Städ, gavel, max.


Nu sitter jag här hemma, slut i kroppen och mätt i magen. Har lite ont i huvudet och får förhoppningsvis sova ikväll. Men hostan är värre än tidigare. Jag börjar tro att min hosta vet exakt när jag ska sova. 

Har iaf städat ett par timmar, satt ihop en säng gavel (vilket inte tar så lång tid egentligen) och sen gick vi på Max och käkade, det var jävligt länge sen jag käkade där. Men gott var det! 

Och det är aldrig fel med lökringar! 

(Fick professionell hjälp med gaveln)

Dags att sova! Jobb imorgon, sen MÅSTE jag fan vara ledig. Min kropp är ganska så slut.. 

Dagens låt:
Demonlord - Find a goal






Skrattade onödigt mycket åt vissa...








(David Tennant saknas på den här bilden)




(Jag, just nu och veckan som varit)








Dutti jag!


Jag gick till jobbet, jobbade 10 timmar och gick hem i isande kyla. Jag höll på att blåsa till Finland ibland och mustaschen hade istappar som skrapade i backen... 

Nu sitter jag här, i sängen och försöker förgäves få upp värmen i ett rum som håller 16-17 grader. 

Nu ska jag fan sova, så jag orkar hjälpa Sara att städa imorgon. 

I bid you farewell, med en bild ifrån augusti. 

Dagens låt:
Cyndi Lauper & The Hives - A christmas duel




Vett...



Mitt vett säger att det är dags att byta skor... 

Men vem har sagt att jag lyssnar på den lilla rösten? Den lilla rösten som säger "Hörrödu, du har redan gjort en parad-vurpa den här hösten", "Hörrödu, det är lite för halt med converse".. Pfuu, skit röst säger jag! 
Sen får jag skylla mig själv om jag gör en till parad-vurpa, så enkelt är det! 

Så, åter till detta okända ord, "vett". Mitt vett säger faktiskt åt mig att sjukskriva mig från jobbet eftersom jag är tungandad och har problem med halsen. Men, har jag gjort det? Nej! För min envishet klubbar ner mitt vett till en liten pöl. Så imorgon ger jag mig på att promenera till och från jobbet (1,4 mil sammanlagt) och jobba 10 timmar. Lever jag tills måndagen så är jag väldigt tacksam. 
Samtidigt, pallar jag inte så pallar jag inte. Så enkelt är det. 

Idag har det gått bra iaf! Så hoppas på det imorgon också.. 


Just ja, min dator är inne på sina sista andetag, FUUUU! 

Dagens låt:
Lordi - Candy for the cannibal




Poop... POOP!


Poop I tell ya! 
Eftersom jag är så tungandad så fick jag tipset att ringa sjukvårdsrådgivningen. Fick prata med en jätte härlig sjuksköterska, som tyckte att jag skulle iväg och kolla upp det hela. Helst ikväll, men det hade inte jag möjlighet till, haha. 

Hon ville utesluta två saker innan jag skulle slappna av och säga "bara förkylning". 
1. Förkylningsastma (?!?!?!)
2. Lunginflammation (?!!!!!??!!) 

My face:

Så, jag får sitta upp och "sova" inatt och försöka få lite sömn iaf. 

Önska mig lycka till! 

Nu ska jag kolla gamla Batman!

Pusshaj! 



Jobb/förkyld


Bleh. Idag är jag verkligen tungandad. Eller, iaf nu på kvällen. Väldigt tungandad. Sen så smakar det jätte äckligt när jag hostar. Jag hatar verkligen detta. Hoppas jag pallar hela helgen, annars blir det jobbigt. 

På måndag ska jag iaf hjälpa S att städa ur gamla lägenheten, sen blir det middag! 

Sen, så hoppade jag av hos brorsan för att skälla på min bror, eftersom han inte svarade på mina sms, haha. Det slutade med att dom bjöd på middag och han köpte 3 dosor snus åt mig! Woopwoop! 

Nu tänker jag titta på Greys anatomy och bara mysa och halvsova. Vill vara pigg imorgon!! 

(Gnäll, gnäll, gnäll.. Synd om mig)


Dagens låt:
Volbeat - Lonesome rider


En torsdag som är sådär..


Förkylningen sitter i fortfarande, halsen är tjockare än gröt. 
Kände att jag behövde gå och handla idag, men hur skulle jag ta mig till affären? Hade inte direkt någon lust att börja gå och tuppa av halv vägs bara för att jag inte får i mig något annat än vatten och nyponsoppa.
Som tur är så har jag en underbar bror, som precis kom hem och skulle hämta sin dotter på dagis. När jag ringde han så vände han om och släppte av mig på affären. (Affären och dagis är precis bredvid varandra, annars hade jag inte frågat). 
 
Så, jag köpte mjölk och glass. (okejdå, två chokladbitar RÅKADE ramla ner i korgen, men det är synd om mig!).
 
Efter det försökte jag faktiskt fixa en middag och jag lyckades! Sen somna jag i soffan så jag lyckades inte äta något ändå, haha.. Sen har jag lyckats tagit mig till duschen.
 
Annars har jag inte gjort så extremt mycket mer. Ni vet, dagarna när man är sjuk levs i en evig dimma där allt annat hamnar efter, speciellt om man har feber. Lägenheten ser ut som ett enda stort kaos och allt är en enda röra.
Ska snart försöka gå och lägga mig, i hopp om att jag kommer att somna eftersom jag faktiskt ska jobba hela helgen. Jag vill verkligen palla hela helgen så jag har redan förberett jobbväskan med alvedon, halstabletter, hostmedicin och rinexin. 
 
Har tittat på ännu mer tecknat och film, svurit över att jag inte har en hårfön än och funderar på att klippa bort allt hår istället för att köpa en, svurit över att jag inte har en vettig spegel i hallen och sen sovit en stund till, haha.
 
Näe, men alltså. Hare gött! 
 
Dagens låt:
Volbeat - My Body

 
 

Tecknat för hela slanten...


Det är alldeles UNDERBART att vara sjuk, tycker vi inte alla det? (hela den där meningen dryper av ironi).
 
Natten till idag kunde jag inte somna, det var dels mina vanliga insomningsproblem tillsammans med feber som ställde till det. När jag väl somna sov jag bara någon timme. Sen var det bara att kliva upp och hoppas att dagen bara kunde bli bättre. 
 
Så, jag gjorde som varje sjukling gör.. Hoppade i mjukisbyxorna, tjockstrumporna och tjocktröjan. Försökte dricka riktigt HET nyponsoppa för att lindra en stund och för att få magen att hålla käften i 5 minuter iaf. För få inte för er att jag kan äta något direkt, då gråter jag bara för att det gör ont! 
 
Sen, satte jag mig i soffan med två filtar och har spenderat hela morgonen/dagen/kvällen med att titta på tecknat. För att inte glömma att jag försökt flirta till mig en pizza. Jag tyckte pappa kunde svänga förbi med en (for the record så bor han i Norge), så desperat var jag! 
 
Men här sitter jag, 01.00 minus pizzan och med en mage som jag försöker tysta med lite nyponsoppa...
Kan fortfarande inte sova, det är för varmt, det är för kallt det är allt och ingenting.
 
I tisdags var jag iaf iväg och fikade med Sara och det behövdes kan jag lova. Hade jag haft bilden hade jag lagt ut den, vi var nog dom slöaste café-besökarna någonsin. Vi låg i varsin del av soffan och halvsov och pratade om allt och ingenting. Sen, som vanligt med mig och Sara, så är det meningen att vi bara ska träffas och ta en fika, men slutar alltid med att vi sitter och snackar bort hela dagen! Det blir alltid många timmar och det blir alltid sent, haha.. 
 
Nästa vecka blir det IKEA, det ska bli kul iaf. Roadtrip! 
 
Jaja, det är väl bäst att jag försöker sova, eller iaf gör något vettigt. Som att titta på mer tecknat och återigen försöka övertala någon stackars jävel att komma med en pizza åt mig!! 
 
Pusshaj! 
 
Dagens låt: Bruce Springsteen - Sherry darling
 

Och inte blir det bättre...


En total jävla bajsdag. Men inte hela dagen egentligen. Började med en konversation på eftermiddagen och efter det gick det bara utför.
Nu hade jag tänkt mig att lägga mig under täcket och bara försvinna ett tag. Hoppas på en bättre dag imorgon.


Fan...

Fy fan vilken dålig jävla dag. Fy fan...

RSS 2.0