Tecknat för hela slanten...


Det är alldeles UNDERBART att vara sjuk, tycker vi inte alla det? (hela den där meningen dryper av ironi).
 
Natten till idag kunde jag inte somna, det var dels mina vanliga insomningsproblem tillsammans med feber som ställde till det. När jag väl somna sov jag bara någon timme. Sen var det bara att kliva upp och hoppas att dagen bara kunde bli bättre. 
 
Så, jag gjorde som varje sjukling gör.. Hoppade i mjukisbyxorna, tjockstrumporna och tjocktröjan. Försökte dricka riktigt HET nyponsoppa för att lindra en stund och för att få magen att hålla käften i 5 minuter iaf. För få inte för er att jag kan äta något direkt, då gråter jag bara för att det gör ont! 
 
Sen, satte jag mig i soffan med två filtar och har spenderat hela morgonen/dagen/kvällen med att titta på tecknat. För att inte glömma att jag försökt flirta till mig en pizza. Jag tyckte pappa kunde svänga förbi med en (for the record så bor han i Norge), så desperat var jag! 
 
Men här sitter jag, 01.00 minus pizzan och med en mage som jag försöker tysta med lite nyponsoppa...
Kan fortfarande inte sova, det är för varmt, det är för kallt det är allt och ingenting.
 
I tisdags var jag iaf iväg och fikade med Sara och det behövdes kan jag lova. Hade jag haft bilden hade jag lagt ut den, vi var nog dom slöaste café-besökarna någonsin. Vi låg i varsin del av soffan och halvsov och pratade om allt och ingenting. Sen, som vanligt med mig och Sara, så är det meningen att vi bara ska träffas och ta en fika, men slutar alltid med att vi sitter och snackar bort hela dagen! Det blir alltid många timmar och det blir alltid sent, haha.. 
 
Nästa vecka blir det IKEA, det ska bli kul iaf. Roadtrip! 
 
Jaja, det är väl bäst att jag försöker sova, eller iaf gör något vettigt. Som att titta på mer tecknat och återigen försöka övertala någon stackars jävel att komma med en pizza åt mig!! 
 
Pusshaj! 
 
Dagens låt: Bruce Springsteen - Sherry darling
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din lilla hälsning här:

Trackback
RSS 2.0