Strulig dag..


Min lediga dag, där jag tänkte städa blev något helt annat.. Jag och brorsan skulle en sväng till tippen för att kasta lite krafs. Väl där bestämmer vi att vi far på Åke's (Ica), jag behövde lite mat och brorsan skulle köpa fikabröd! Vi handlade max 4 minuter. När vi kommer till bilen så startar den inte -.- Skrutt började bli grinig så jag gick ut på en liten promenad med henne. Vi hoppade och sprang i vattenpölar! Sen gick vi tillbaka till bilen och hon fick en kanelbulle. 

Eftersom brorsan pratade med Volvo assistans och jag visste att skrutt skulle bli grinigare så bestämde vi att jag och hon tar bussen hem och väntar. Sen fick brorsan komma när allt var klart. Vilket han gjorde. Vi vet dock inte vad det var för problem annars. 

Sen kom Ulf förbi efter att han hade varit på en arbetsintervju och käkade middag. Vi satt och tjöta ett bra tag och sen blev det sent. Så jag får städa imorgon. 


Ursäkta för det lilla stöket som är här Fanny! xD


Dagens låt: Ron pope - One grain of sand



Ibland har man tur..


Frugan bjöd på "middag" och kaffe. Kanske bör säga middagsfika istället! Så vi gick på kära UH och blev sittandes som vanligt. 

Ciabatta med brie och salami, sen en chokladboll på det ;) 

Sista introdagen kändes bra, så nu börjar man snart jobba. Men först lite ledigt! 

Sen finns det andra saker som känns jobbigt, men det ger sig nog :) 

Kram på er alla!





Sista introdagen...


Sen börjar allvaret. Blir ledig ett tag först, vilket passar mig utmärkt då jag får finbesök ifrån Kramfors! Sen gäller det att knåpa ihop lite ledigt :D 

Nä, när denna dagen är slut så ska jag dricka kaffe med frugan, sen hem och titta lite på fringe! Blir en tidig kväll då jag är så jefla trött.. 

Dagens låt: Damien rice - Cannonball




Torsdag nu!! Och sen ett skutt till påsk..

 
Fanny kommer på torsdag, Fanny kommer på torsdag, Fanny kommer på torsdag * 1000000!
 
 
 
 
 
 
JAG LÄNGTAS! 
 
 
 
Dagens låt: Rocky horror picture show - Time Warp
 
 
 
 

Lite spontant..


Verkligen, verkligen spontant. Men äh, man får passa på när man har möjlighet och så. Sen att murphy's lag, karma eller livet i allmänhet vill bita mig i arslet är en annan femma. 

(Innan jag fick radion till att funka -.-)

Ha dè gött alla! På söndag är det final!!

Dagens låt:
Barenaked ladies - One week



Full rulle.


Jobb, arbetsintervju, fick ett långvik, hann med ett alla <3-dag fika med frugan, jobb, bjuden på 3-rätters för att fira långviket, barnvakt, spa-kväll, massa filmer och mer jobb. 

Hur orkar/hinner jag? 


Dagens låt:
Vrålet ekar över skogarna



Detta hjälper inte min hälsosamma livsstil..








I'm singing in the rain..


Just singing in the rain, what a glorious feeling, I'm happy again! 



RSS 2.0