Fan vad gudomligt less jag är.


En positiv sak iaf. Har äntligen fått gått till frissan och fixat utväxten. Är väldigt nöjd med min färg nu! Sen shoppade jag lite. Och med lite menar jag ganska mycket. Vettiga saker visserligen. 

Godnatt



Kan inte vara sant?!


Har jag verkligen bara varit hemma i 5 dagar? Det känns som att jag varit hemma i 1 månad. Vilket är fusk, eftersom helgen kändes som att den var över på 5 minuter. Det här är bara fel. Jag vill tillbaka, varje minut jag är här är bara fel. Det är fel.



Trött..


Jag är så förbaskat trött idag!! Upp vid 07, av en jävligt dum anledning. Sen låg jag i sängen och frös. Klev upp och lullade på.. Nu väntar jobbet och jag känner mig verkligen verkligen för trött för att jobba. Hur fan ska jag orka? Jag har den här kvällen och en kväll kvar, sen är det ledigt och jag åker till Sthlm. Fan vad gött! Äntligen, äntligen. 

Men längtan har tagit en ny vändning nu, ju närmre det kommer desto mer otålig blir jag. Jag vill dit nu! NU! 



Hej kära kvinno-vecka!


Hej! Jag vet att du är på G, det har känts i min kropp och knopp i över en vecka. Men idag var din beräknade dag, vilket passade bra för då är du över innan jag träffar min pojkvän, som jag inte har träffat på över en månad. Så behagar inte damen att komma idag så hoppas jag att du inte kommer förrän måndag nästa vecka! För annars jävlar! 

Så, håll dig borta ifrån mig! Iaf i en vecka till. 



F......CK


Jag kommer hem ifrån tällberg, med ett krossat självförtroende, ond mage, ond hals och samtidigt glad över allt jag gjort. Men möts av en bastu till lägenhet, 10000 flugor som helt plötsligt kom ifrån ingenstans?! 

Sen, snälla. Kan alla sluta vara så jävla fina?! Folk är vackra hit och dit, går ner i vikt, blir lyckliga och glada. 

Medan jag bara sitter här som en uppsvälld flodhäst med PMS. 

Godnatt. 



RSS 2.0