Denna dag alltså..

 
Det är jätte bra att man har en hög sysselsättningsgrad. Först jobbar jag 75%, sen pluggar jag 50%, då är vi redan uppe i 125%. Sen kan vi ju slänga dit körkortsplugget också, då jag MÅSTE ha det innan februari är slut.
 
Så, jag började med att jobba idag. Slutade 13.30, for iväg med brorsan och handlade, sen hem fort för att slänga i mig någon lunch och iväg till stan för att gå och göra en laboration. Vilket faktiskt var riktigt intressant och jag fick jävligt snygga bilder med min kära iphone genom okularet. Var där i 2 1/2 timme, ila in på affären för att handla ingredienser för den andra laborationen jag ska göra hemma, skynda mig till bussen och åker hem. När jag väl kommer hem så börjar jag direkt med laborationsrapporten när det är färskt och nytt i minnet. Nu, sitter jag med den. Helt klar.
 
MEN! Imorgon jobbar jag hela dagen, när jag kommer hem så ska jag extrahera DNA ur en kiwi, skriva färdigt den labbrapporten, påbörja sjukdomsfallen och sen förhoppningsvis kunna andas lite. På fredag är det dags för riskettan mellan 08-12, efter det så är det bara att knata upp på jobbet och jobba kvällen, och sen hela helgen, fram tills på torsdag. Då jag åker ner igen.
 
Nu ska jag däremot sova och sova äckligt gott.

RSS 2.0