Kvällstankar..


Varför ska jag egentligen få kroppskomplex när jag är trött? Alltså, psykiskt trött.. Om något så är ju det jävligt enkelt att fixa, för så fort jag har varit på gymet så mår jag så mycket bättre. En gång räcket så ger det direkt ändring i mitt psyke.  Varför kommer det inte komplex för andra saker? Som är lite svårare att fixa. Näsan, för exempel.. Mina ärr som aldrig kommer att försvinna utan ständigt påminna mig om allt? Fast, jag är samtidigt jävligt glad över att det inte är så. 

Är påväg hem nu ifrån K&S, ska sova och ladda för en arbetsdag. Just nu funderar jag över varför gatlyktorna fortfarande är tända, för sist släcktes dom 23.00 och jag druttade på arslet. 

Men sen, för att återkoppla, hur många promenerar och rör sig som jag gör? (Ps. nu slocknade belysningen. 00.00) för att sen kuta iväg på gym 2-3 gånger i veckan?! Men jag faller på kosten. Och jag skulle vilja veta varför. Jag tror att lathet och bekvämlighet kan vara anledningen egentligen.. 

Jag önskar jag kunde vara glad för saker istället. Alltså även när jag är trött. Typ. "Hörrödu, du har faktiskt helt fantastiska ögon. Det är en ovanlig färg" eller sådana saker. Hmpf..    

Nu är jag nattsuddat klart. Förutom en sista sak, jag kan ha pajjat en sak, men det kommer jag fixa, för jag är awesome. Sen håller jag på med världens bästa plan. Muahaha.. 

Godnatt me'er!



Nu é det fredagsmys...



Chips skålen försvann till brorsan, men den ska också vara där. 

Det här är inte bra för mig. För jag har världens kroppskomplex idag, av någon anledning. Tror jag bara behöva sova, som vanligt är jag super trött. En viss plats suger verkligen energin ur mig.. 

Har iaf varit hos K&S idag, mami är här också. Vi snickrade ihop Line's (min brorsdotter) säng. Efter mycket skratt och tjafs fick vi äntligen ihop den.. 

Nu ska jag mysa lite till, sen sova! 

Pusshaj!

Dagens låt: Ghost - Year Zero



Gäsp * 1000, flum och namnam..

 
Jag idag..
 
Hela dagen. Huehuehuehuehue.... Höhöhöhöhöhö... Hehehehehe...
Flum AB. Jag är verkligen osäker på om jag har varit seriös i mer än 60 sekunder idag. Illa...
 
Nä, jag ska försöka vara lite seriös iaf. Mamma kom förbi ikväll, med namnam! Annars hade jag inte släppt in henne, muahahaha.. Juleskum (min drog den här årstiden) och Julmust (min andra drog). Sen en chilimix och lite clementiner! Namnam.
 
Sen har jag sovit ca 1 timma idag, så det kanske är den största förklaringen till varför jag är så flummig och beter mig som radarparet ovan. 
 
Nu ska jag mysa, sen sova, sen jobba, sen slöa, sen sova, sen jobba.. Ja, ni fattar. Jag har mycket jobb framför mig. Snacka om att man bara ska vara jävligt glad över att man fick vara ledig någon dag..
 
Dagens låt blir låten som spelades mest på festen vi var på i lördags, haha..
 
 
Dagens låt: The Beards - You should consider having sex with a bearded man
 
 
 

No no no no no


GAAAAAAAAAH!!! 

The face of true anguish..













Tur att allt bara är skämt, ja. Jätte tur. Nu kan jag sova! Mind over matter!



Helgen!

 
Ojojojojojoj... Jag är trött! 
Jag hade sovande jour torsdag-fredag, fredag morgon kl08 så hämtade Sara mig och vi drog iväg till S-vall! Först ett stopp vid härnösand för lite kaffe. Det var en hejdundrande rolig dag, med "klims-klams", tomtar, blindhet innan vi fått tag på spolarvätsa och jävligt skeva parkeringar. På vägen hem så stannade vi till i härnösand igen, för lite kaffe och glögg eftersom vi var så trötta. Då får vi ett sms av en kompis, "Bara så ni vet ska vi ta ett glas vin ikväll!" Jaha, okej. Men visst, det kan vara mysigt att ta ett glas vin hemma efter denna dag.. Senare får vi ett till sms "Men, jag har ju inget vin. Det får vi köpa på Olle's" (Olearys). AHA! Clever! Jag kan fan inte komma över hur clever det där var! 
 
Så, hem till mig. Lasta av allt jag köpt. Vidare till Sara och jag känner hur jävla trött jag var.. Men vi gick ut och hade skit kul. Sen hem till Sara igen, sova och vidare till jobbet på lördagen. (Tur att jag inte direkt drack!) Så jag var bara trött och lite slut på jobbet. 
 
Sen promenerade jag hem, hade inte direkt klätt mig för vädret så jag höll på att frysa arslet av mig. Sen iväg för jobb på söndag också. Men då slutade jag mitt på dagen.. Så hem och städa, för jag överdriver verkligen inte när jag säger att det var kaos så inni helvete här hemma. Eftersom jag varit däckad i förkylning. Får sen ett sms av Sara där hon frågar om hon får komma förbi med glögg och pepparkakor, men vi for ändå och handlade. Behövdes ju mer götta till vårat adventsmys! 
 
Har haft en väldigt extremt mysig helg trots trötthet. Nu ska jag fortsätta städa och pynta! :) JULMYS! 
 
Bilder kommer tidsnog..
 
Dagens låt:
Helloween - Asshole
 
 

RSS 2.0