Ont i magen...

Godmorgon på er allihopa!
Jag skulle kunna säga att detta är en god morgon, då solen skiner och det är blått och grönt överallt. 
MEN, det är inte en GOD dag för jag har så ont i magen som jag har haft nu i flera dagar.. 
 
Ska ändå försöka ta mig ner på stan för att handla och sen på gymet.
 
Önska mig lycka till.



Norge och kost?!

 
Nu har jag precis kommit hem ifrån Norge. Har haft det ganska så bra, men har inte mått så himla bra faktiskt. Vet inte vad det ligger i..
 
Iaf, när jag var hos pappa så fick jag ett mail ifrån min PT med mitt "kostschema". Han kallar det för kostschema, jag vill kalla det "Ät-så-du-storknar-schema". Jag vart helt skräckslagen när jag såg det, jag tänker inte äta allt det där! Jag tänker INTE äta så mycket kcal. Sen, sist men inte minst. 
 
JAG TÄNKER INTE DRICKA MJÖLK I MITT KAFFE!
 

Ond! Han är ond! Jag tänker inte dricka mjölk i mitt kaffe, så enkelt är det! 
Jag måste prata med honom, tur att jag ska iväg på gymet imorgon. Får prata med han då och om han inte är där så får jag attackera någon annan. Så enkelt är det.
 
Jag vet att allt ligger i rädsla, jag är livrädd för att äta sådär mycket. Speciellt eftersom han har tagit bort dieten jag har ätit i över 1 år. Han bestämde sig för att det skulle jag sluta med, så egentligen är det min egen hjärna som stoppar mig. Jag tänker bara på skräckscenarion. "Jag kommer att gå upp ALLT jag har gått ner + 100 kg till" 
"Jag kommer inte gå upp 125 kg, men jag kommer gå upp till tresiffrigt och rulla fram längs gatorna", "Jag kommer kanske inte rulla, men jag kommer helt enkelt bli fet"
 
Jag hatar min hjärna idag.
 
Sen har jag en dålig dag för jag känner mig som en luftballong.

RSS 2.0