Karate..

 
Peppar för att gå på träningen! Var ett tag sen sist, så det känns skönt samtidigt som det känns motigt. 
Mitt jobb krockar tammefan med karate träningen varje gång! Har varit iväg 1 kanske 2 gånger sen det började den här terminen.
 
Jag ska skaffa ett gymkort, för då kan jag gå när jag har tid. Spelar ingen roll om jag jobba 7-19 så skulle jag fortfarande hinna iväg dit! :) 
 
 
Näe, PEPP PEPP PEPP PEPP!
 
 
 

WOHO!

 
 
Skulle ha läst gamla nyheter innan jag la upp min oroa i förra inlägget!
Tydligen så har Jensen & Jared sagt ja till säsong 9 & 10 och tydligen är det de som var tänkt. Att allting ska leda till en avslutande 10'ende säsong. 
 
Så enda anledningen till att det skulle ta slut nu, är om CW bestämmer sig för att lägga ner serien, men så jävla dum i huvudet kan dom väl inte vara?! Supernatural får ständigt nya fans och serien han ännu inte blivit dålig. Det är ganska strongt gjort av en serie som har hållit på i 8 säsonger. Nu har jag visserligen inte sett hela säsong 8, men hittils är det ingenting som visar på att kvaliteten skulle ha rasat ner i backen. Dean är Dean och Sam är Sam. 
 
 
Så det blir ett försiktigt Woho, i hopp om att inga pengagiriga människor lägger ner serien. 
 
 
 

Ajdå..




Efter att ha tittat på andra avsnittet i säsong 8 utav Supernatural så insåg jag en sak..
Detta är nog sista säsongen, för om dom lyckas med det dom vill göra. Då kan det inte bli några fler säsonger.
Min andra fundering är då...
 
Vad ska jag då göra med mitt liv?! (Kanske skaffa ett, tänker ni väl). Jag har följt den här serien sen jag var 15 år. 15 år!!!!! Jag måste ha min Supernatural dos. Det får fan inte sluta, Supernatural ska vara en serie som fortsätter i all evighet. Iaf tills Dean och Sam är gamla och gråa! HMPF!!
 
Ps. Jag har ett liv, det är bara att mina favoritserier ger mitt liv en liten guldkant :D 
 
 
 
Pusshaj!
 
 
 
 

RSS 2.0