Då har man köpt biljett...



Wohooooo, biljetten till Sweden rock är nu köpt! :) Gjorde det för någon dag sen, har bara glömt att berätta!

Lite fattigare, lite lyckligare!
Nu fattas bara biljetten till rockstad falun, sen är jag nöjd! Jag tänker inte missa första gången ett av mina favorit-band kommer till Sverige!

Imorgon bitti blir det mysteriet på greveholm! Woho!


Åhnej...


Visserligen har jag varit förkyld i 4 år, men det har aldrig involverat: rinnig näsa, nysningar stup i kvarten och rejält slö.. Jag tror seriöst medicinen jag fick framkallar en riktigt förkylning.

Inte nog med det, blöder näsblod ganska ofta. Funderar på att strunta i det här och köra en operation ändå.
Ska bara försöka hitta någon som har gjort en sån operation som man kan prata med. Om det hjälpte också vidare..


Tröstar mig med lite julmust..


Stormsteg..

 
Nu blir det verkligare och verkligare.
Om 2 veckor har jag min arbetsintervju, jag är faktiskt inte nervös. Jag har flera års arbetserfarenhet, jag har utbildningen och jag har väldigt bra referenser. 
 
Men, så fort det är klart där, så är det äkta. Vi flyttar redan i Januari, då säger vi hejdå till det här stället och flyttar in hos min bror i 1 månad. Så att jag kan jobba lite och förbereda för flytten. Det är som sagt inte långt ifrån brorsan. Så flytten blir mycket enklare.
 
Har redan börjat skicka iväg saker till brorsan. Det sista som åker är möblerna i Januari då. 
Har packat ner DVD'er, inte alla då. Sparade dom jag vet att jag kommer att titta på. 
3 flyttlådor blev det, 3!!!!! med bara DVD'er. I think i might need help..
 
 
Nu är det dags att fixa dom sista julisarna..
 
 
Pusshaj! 
 
 

Kan knappt vänta...


Jag vill flytta nu! Helst igår. Jag vill längre bort ifrån vissa och närmare andra. Närmare kan också betyda enklare färd dit.

Jag har någon idè att om man bara jobbar på saker, så kommer allt att bli bra. Men det är falskt, för känslan kommer fortfarande vara där. Känslan av att man inte litar på personen. Att alltid vara rädd för vad som sägs bakom ens rygg, speciellt när det kommer från människor man trodde sig kunna lita på.

Ibland undrar jag om jag ens passar här? Jag kanske skulle passa bäst i ett varmt land, eller kanske ett riktigt kallt land eller varför inte USA? Jag kanske skulle passa perfekt överallt, förutom Sverige.
Hur långt jag än rymmer, så skulle ändå bara känslorna följa efter mig. För evigt påminna mig om saker som sker bakom min rygg.

Fast, jag gör som vanligt. Jag kommer att fortsätta säger saker rakt ut och hoppas att människor kan ha den hyfsen att återgälda tjänsten. Har ni något problem, säg det då! Var inte så feg, att ni pratar med andra om det. Det är väl bara mig det berör ändå?


Bananlådor...

 
 
Oj, vad många bananlådor som ligger här i lägenheten nu. Packade bananlådor, och ändå så har jag redan skickat några till övik. 
Det börjar bli lite tomt i lägenheten, det är inte mycket kvar i våran "förvaringshylla", vi har inga tavlor uppe längre.
Snart åker bordet ut till tippen, då blir det ännu tommare här. 
 
En skit rolig sak är: JAG ÄR NU UNDER 70! Mwahaha, är så jävla nöjd med mig själv just nu. Självförtroendet spirar, speciellt när jag tar på mig "julklänningen" jag hade på mig förra året och inser att den bara hänger och är VÄLDIGT förstor.
 
Nu ska jag börja packa ner lite mer sak. Det känns konstigt, konstigt är rätta ordet.
 
Det kommer däremot bli enklare att åka till Eva, när vi bor därborta :) Det går direkttåg för en liten peng! 
Har skrivit på ett muntligt kontrakt att jag ska hälsa på henne oftare, hehe.. 
 
Imorgon, imorgon ska jag köpa Sweden rock biljetten.
 
 
Ha det så bra allihopa.
 
Pusshaj!
 
 

Men vafaaaan...


Jaha, då skulle man ut och övningsköra. Hur tror ni det gick? Jo, käpprätt åt helvete!

Jag fattar inte vad som gick fel, tusen saker gick fel. (känns det som) fast det egentligen bara var 3 saker som gick åt pipsvängen.

Jaja, nya tag senare ikväll! NU SKA DET SITTA!


Inget är som väntans tider..


Speciellt när man sitter i en halvt kall bil, pinkanödig och hungrig. YES, detta går bra ;P

Maaaaaat...


Träning och teori..


Japp! Nu gäller det, nu läser jag teori för fulla muggar och joggar om kvällarna. Har aldrig sovit så gott som nu, ny lyxig bäddmadrass och en joggingrunda på kvällen.

Måste få in en rutin med att jogga innan flytten, för där har jag en underbar väg att jogga, men måste vara lite mer tränad för det, då det är uppför berg och sånt.

Näe, nu blir det mer teori medans karlarna är nere i garaget och pillar :)


Flytt....



Oj...

Vi ska flytta.
Vi fick en lägenhet, inom 1 vecka så hade vi en lägenhet.
Allt går tydligen när man väl har bestämt sig.
 
Det ligger bara 1 minut ifrån min bror och hans familj, det känns helt underbart. Den är stor, fast med ett smalt sovrum. Så nu ska jag leta efter en ny sängstomme åt oss :) Egen tvättmaskin, det känns underbart. 
 
 
Vi ska flytta. 
Flytta...




RSS 2.0